FARABİ ORTAOKULU

Belgegeçer : ,
WEB https://gebzefarabiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ADEM YAVUZ MAH. 2316/4 SOKAK NO7 GEBZE/ KOCAELİ 3712 ADA PARSEL NO1
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda çağdaş yönetim felsefesine inanmış öğrenci yetiştiren ve kaliteden ödün vermeyen,başarı denilince akla ilk gelen olmak,kendi değerlerinden kopmadan dünyayla kucaklaşmayı başarabilen,bilim ve kendi gücüne inanan ,insan haklarına saygılı ,demokratik.çağdaş bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi kendi yaş grubu içerisinde Türk milli eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürkçü düşünde çerçevesinde öğrenci ahlakını ve çağdaş gelişmelere uygun uluslar arası eğitim öğretim kalite standartlarını temel alarak kendine yetebilen, topluma yararlı, ulusal ve evrensel düzeyde çağın gereklerine uygun bir donanıma sahip; yeniliklere açık, bilimsel ve akılcı düşünebilen bireyler yetiştiren bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:00 15:30